5 X ~ YES Sweats

Voor veel vrouwen is de joggingbroek een guilty pleasure. Niets is lekkerder dan na een lange dag thuiskomen en in je joggingbroek op de bank ploffen. Voorwaarde is dan wel dat je binnen moet blijven de rest van de avond. Het is namelijk niet echt fashionable om met je joggingbroek de straat op te gaan. Tot nu..

De joggingbroek is geëvolueerd van huis- & sportkleding tot een stylish verantwoorde keuze voor je Outfit Of The Day. En daar hoort een hippere naam bij: Sweatpants. Je vindt ze in alle printjes, kleurtjes en vormen; van sporty tot chique en van lieflijk tot stoer. Combineer hem met pumps, mooie top, trenchcoat en to-die-for handtas en je kan in één keer door naar een business meeting. Draag hem met sneakers, simpele top en gave accessoires en je bent klaar voor een 101-dingen-te-doen-drukke-dag.

Ook hoef je tegenwoordig niet meer naar de sportafdeling om een exemplaar te scoren. De sweatpants (of joggingbroek..) vind je gewoon tussen de “normale” fashioncollectie. De onderstaande 5 modellen bewijzen wel dat ze daar ook echt thuishoren!

Dit alles betekent natuurlijk niet dat het een no-go is om na die hele lange dag uit te kijken naar je joggingbroek die je vanochtend al klaar gelegd hebt..

AdidasSportieve bloemen ~ adidas Orginals

GwyneddsZo licht als een veertje ~ Gwynedds

KaffeBusiness Chique ~ Kaffe

True Religion Sweet Soft Pink ~ True Religion

Twintip Tropical relaxation ~ TWINTIP

Advertisements