Favo ~ Skinny Jeans van Only

Er zijn zoveel dingen waar je rekening mee moet houden bij het aanschaffen van een skinny jeans; de hoogte van de taille-band, de lengte, hoe strak zitten de pijpen, zitten de achterzakken op de juiste positie.. en ga zo maar door. Het vinden van de perfecte skinny kan dus echt een wanhopig-makende-opdracht zijn. Maar geef niet op.. it’s out there somewhere.

Neem bijvoorbeeld de Skinny Reg. Soft Ultimate Jeans van Only. Deze skinny jeans heeft een regular waist, nauwsluitende pijpen en is verkrijgbaar in de maten XS t/m XL. Extra feature is dat je uit maar liefst 3 verschillende lengtematen kan kiezen, 30, 32 en 34! De High Performance belofte wordt dubbel en dwars waar gemaakt; door de perfecte combinatie van katoen, polyester en elasthaan vormt de jeans zich ten alle tijden optimaal naar jouw figuur zonder af te knellen.

Als je eenmaal jouw perfect fit gevonden hebt wil je hem natuurlijk het liefst in elke mogelijke kleur. De Ultimate is er daarom in het donker denim, medium denim, black & grey. Ook je portemonnee zal heel erg blij worden van deze aanschaf. Voor € 34,95 heb je namelijk al een exemplaar! WÁT?! Ja echt, voor €139,80 heb jij deze jeans in elke beschikbare kleur thuis in de kast liggen!

De Skinny Reg. Soft Ultimate Jeans is onder andere verkrijgbaar bij Only & Zalando.

Advertisements