Trend ~ Metallic World

Als je de disco uit metallic haalt hou je een super hip concept over. Je hoeft maar een winkel in te stappen of de oogverblindende items schitteren je tegemoet. Schoenen, tassen, tops, shirts, rokken, jurkjes, zelfs broekjes zijn in een metallic uitvoering verkrijgbaar. Goud, zilver en rosé zijn de meest geliefde kleuren bij deze trend.

Door het schitterende effecten hebben metallic-items het onvervalste WOW-factor. Meestal is een metallic detail dan ook een echte eye-catcher. Om ervoor te zorgen dat je niet als kerstbal of ruimtevaarder over straat gaat kan je metallic het beste combineren met rustige kleuren en simpelere designs. Mocht je wel voor de Van-Top-Tot-Teen-Look willen gaan kies van voor een gaaf jurkje met simpele zwarte pumps en een bijpassende clutch.

Het vinden van een metallic-item dat helemaal bij jouw stijl past kan nog best een klus zijn. Het internet is dan een uitkomst; veel keuze en voorbeeld foto’s. Bij O’modaZalando, FashionChick of Asos zal je zeker slagen!

Advertisements