Favo ~ Home Alone? This Is What We Do..

Alleen thuis zijn kan zo fijn zijn. Eindelijk tijd om al die vrouw-home-alone-dingen te doen..

~ Eten ~
Het ontbijt, de lunch en het diner worden in bed genuttigd. Héérlijk toch!? De kruimels die zich langzaam maar zeker een weg door je bed banen zijn een zorg voor later.

~ Chippies ~
Die hele zak paprika chips hoeft natuurlijk leeg, toch is hij op voor je het weet!

~ Spiegel, Spiegel aan de wand.. ~
Je gezicht moet af en toe grondig onderzocht worden. Elke millimeter wordt nauwkeurig gechecked met een ontspannend gezichtsmasker (inclusief komkommers op de ogen) als afsluiter.

~ Probeer eens wat nieuws ~
There is no time like the present.. Verf je haar eens, probeer die nieuwe waxstrips uit, bak die cake waarvan je niet helemaal zeker bent of hij zo wordt als ze je op het plaatje doen laten geloven.

~ Sherlock Holmes, at your service.. ~
Ongegeneerd mensen googlen (lees: je baas, ex, vrienden, vrienden-van-vrienden, vrienden-van-vrienden-van-vrienden) en weer helemaal up-to-date zijn.

~ Marathon ~
Maar dan niet van de sportieve soort. SATC, Friends.. er zijn genoeg series te bedenken die je hoognodig weer eens van voor naar achter en weer terug moet bekijken.

~ Youtube ~
Schattige puppy- en stoere kattenfilmpjes, beautytutorials (die je direct uitprobeert), vallende-mensen-filmpjes…het World Wide Web kan je uren zoet houden.

~ Singstar ~
Ja, we zijn op de hoogte van onze zingstem. Nee, we schamen ons er niet voor. Ja, we zingen uit volle borst mee met de meest foute liedjes als we alleen zijn. En als we er echt in zitten doen we er ook een bijpassend dansje bij!

~ Klassieke literatuur ~
Dit kan variëren van Oorlog & Vrede tot Het Zwaard van Damocles tot de Elle en Grazia; ligt er maar net aan hoe je pet staat (en die kan héél snel veranderen).

~ Sporten ~
Maar dan wel de vrouwelijke variant. Paar keer squaten, beetje met je armen in de lucht en een paar halve sit-ups en Klaar Is Kees. Voor je gevoel ben je heel intensief bezig geweest met je beach-body.

~ Kast-Uit/Opruim-Sessie ~
Een all-time-favorite. Alleen als jij de enige in huis bent durf je ongegeneerd ALLE kleding uit je kast te halen, priemende/oordelen mannenblikken zijn daarbij niet required or wanted.  Vervolgens vouw je alles netjes op, leg je het op stapeltjes en is je kast weer helemaal organized.. in ieder geval voor een paar dagen.

Girl power

Advertisements