Favo ~ What Did You Say?!

Dat vrouwen altijd de wijsheid in pacht hebben hoef ik jullie natuurlijk niet te vertellen…
Dat dit kan leiden tot eindeloze discussies met onwetenden mannen hoef ik jullie ook niet te vertellen. Dat dit dan weer gepaard kan gaan geweldige, komische en bloedserieuze uitspraken is ook al geen nieuws onder de zon.

In het geval van invloedrijke dames op hoge posities in de fashion en/of entertainment industrie kan dit betekenen dat je tot in de lengte der dagen geconfronteerd wordt met je hilarische uitspattingen. Ter inspiratie voor alle vrouwen, om lekker te lachen (want lachen is gezond!) en om vooral de wijsheid te bewaren, enkele legendarische uitspraken op een rijtje.

Jane Birkin JANE BIRKIN – ‘There’s no fun in a bag if it’s not kicked around, so that it looks as if the cat’s been sitting on it—and it usually has. The cat may even be in it!’

Elizabeth TaylorELIZABETH TAYLOR – ‘Big girls need big diamonds’

Fran LebowitzFRAN LEBOWITZ – ‘You’re ­­­­­­only as good as your last haircut.’

Helen MirrenHELEN MIRREN –  ‘The whole thing of clothes is insane. You can spend a dollar on a jacket in a thrift store. And you can spend a thousand dollars on a jacket in a shop. And if you saw those two jackets walking down the street, you probably wouldn’t know which was which.’

Diana VreelandDIANA VREELAND – ‘Unshined shoes are the end of civilization.’

Meryl StreepMERYL STREEP – ‘I couldn’t care less about fashion. If I had taken any clothes home, from The Devil Wears Prada set, they would have remained in my closet for the rest of their existence.’

Advertisements