News ~ Balmain X H&M

H&M werkt graag samen met bekende designers. Karl Lagerfeld, Viktor & Rolf, Versace, Jimmy Choo.. het lijstje H&M Designer Collaborations is om je vingers bij af te likken. Gister is bekend geworden dat er een nieuwe designer aan toegevoegd mag worden. De eer gaat deze keer naar het Parijse merk Balmain.

Olivier Rousteing zwaait daar de scepter en onthulde gister op geheel eigen wijze het grote nieuws. Vergezeld door Kendall Jenner en Jourdan Dunn betrad Rousteing gister de rode loper bij de Billboard Music Awards. Alle 3 waren ze geheel gekleed in Balmain x H&M en onthulde dus gelijk de eerste items van de collectie. Met de collectie wil Rousteing er voor zorgen dat Balmain voor een breder publiek bereikbaar wordt, dit moet op zijn beurt weer leiden tot #HMBalmaination wat symbool staat voor meer saamhorigheid.

Sinds de jonge Rousteing werd aangesteld als creative director is Balmain uitgegroeid tot een wereldwijd popcultuurfenomeen, met als boegbeeld Kim Kardashion en Kanye West. Toch is de aard van het beestje niet veranderd. Energie, plezier, vrijheid en uniek vakmanschap behoren (nog steeds) tot de kernwaarden van het luxe Franse merk. Combineer dit met showbizz flair en de samenwerking met H&M lijkt een Match Made In Heaven.

De Balmain x H&M– collectie zal bestaan uit zowel dames als heren kleding, accessoires, tassen en schoenen. We moeten wel nog even geduld hebben voor we in het bezit kunnen zijn van een real designer piece. De collectie is vanaf 5 november 2015 verkrijgbaar.

Balmain

Advertisements