News ~ Chanel Prijzen Overal Gelijk

Altijd al afgevraagd waarom er zo veel Aziaten te vinden zijn in de duurste designer shops? Het antwoord blijkt heel simpel; ze letten op de kleintjes! In Europa en Amerika zijn deze merken namelijk een stuk goedkoper dan in hun thuisland. Het modehuis Chanel gaat hier korte metten mee maken.

Eind 2015 zullen de prijzen van onder andere de Chanel 2.55 bag, Boy Bag en de 11.12 bag overal ter wereld hetzelfde zijn. Dit heeft als gevolg dat iedereen in zijn eigen land de economie kan sponsoren. Ook de vraag naar de authenticiteit van de tas wordt daarmee voor een groot deel opgelost. Het grote nadeel is dat de prijs van de felbegeerde tassen in Europa zal stijgen.

Er is wel een klein lichtpuntje; in de toekomst zal de Chanel tas naar alle waarschijnlijkheid ook in de webshop te koop zijn. Maar of dat de pijn verzacht? Het gaat toch ook om de experience in de winkel als je een Chanel koopt..

“We gaan het merk klaarstomen voor de komen tien tot vijftien jaar. Op een dag zullen we waarschijnlijk ook online verkopen, maar we doen het op ons eigen tempo.”
Bruno Pavlovsky – President of Fashion bij Chanel 

Advertisements