News ~ Groot Nieuws Uit Zweden

Hennis & Mauritz, je kan er niet omheen. Seizoen na seizoen verwennen ze ons met de leukste, fijnste en meest modieuze items. De verschillende lijnen binnen het H&M concept zorgen ervoor dat je voor iedere gelegenheid kan slagen bij de Zweedse Reus. Ook de razend populaire collaborations

Naast de verschillende stijlen van Divided, &Denim, Trend, Mama en L.O.G.G. biedt de H&M sinds enige tijd ook de meer bewuste fashionista een grote keuze, door middel van de Conscious-lijn. Dit is allemaal wel onder de grote noemer van het label H&M. Ook daar buiten heeft de Zweedse modeketen grote invloed. & Other Stories, Monki, Weekday & COS zijn winkelconcepten die zich allemaal een dochter van… mogen noemen. H&M is letterlijk van alle markten thuis dus.

Wat blijkt..? Aan het uitgebreide repertoire wordt in 2017 een nieuwe act toegevoegd! H&M-CEO Karl-Johan Persson wilde er nog niet veel over kwijt maar kon ons wel het volgende meegeven: “It will be completely different from H&M. It won’t be similar to H&M’s sister brands, either.’ 

Wij zijn natuurlijk allemaal razend benieuwd en kunnen niet wachten tot er meer informatie over deze nieuwe ontwikkelingen naar buiten wordt gebracht. Tot het zover is kunnen we ons hart ophalen in de SALE van H&M en cohort.

To Be Continued..

See You Soon H&M

Advertisements