Tip ~ 2-In-1 Hak

Wie kent het probleem niet; geweldige pumps dragen maar aan het einde van de avond op blote voeten naar huis moeten lopen.  De meeste heels sluiten niet goed aan (of juist té goed) waardoor je blaren krijgt, je voorvoet pijn doet en om over je rug nog maar te zwijgen. Hoge hakken en voeten zijn nu eenmaal geen ‘match made in heaven‘. Ontzettend jammer.. aangezien de juiste pump een outfit kan maken of breken.

Gelukkig ben je niet de enige en heeft elke vrouw hier last van. De Canadese Tanya Heath heeft echter dé oplossing bedacht; een multifunctionele schoen. Hoe werkt het? Met één druk op de knop kan je de hak van je schoen halen om zo even stylish, maar veel comfortabeler, door te kunnen lopen. Geweldig toch!?

Naast dat de schoen ontzettend handig is, kan je er ook eindeloos mee variëren. Hoe dan? Omdat je de hak eraf kan klikken, kan je er ook andere hakken op klikken! Je kan dus één schoen kopen, met verschillende soorten hakken: sky-high, laag, dierenprint, met een gaaf kleurtje..
Zo zorg je er altijd voor dat de schoen perfect matcht bij je outfit en als je voeten het echt niet meer trekken klik je gewoon de hak eraf en kan jij nog even doorgaan!

Helemaal enthousiast geworden? Je kan de schoenen hier bestellen!

 

Advertisements