Trend ~ The Bucket Bag

Elk seizoen weten de designers ons wel weer te verleiden tot het hebben van een nieuwe must-have tas. Je moet tenslotte al je spullen wel in stijl vervoeren. De afgelopen weken/maanden is duidelijk geworden dat we dit seizoen allemaal voor The Bucket Bag moeten gaan.

Ze zijn er in alle soorten, maten, kleuren en materialen. Leer, stof, suède, met of zonder franjes.. you name it. Je kan hem messenger-style dragen, maar ook als hand- of schoudertas. Het model doet je misschien een beetje denken aan de o, zo praktische (voor op vakantie ja!) plunjetas van vroeger. Niet echt een beeld dat je voor ogen hebt als je aan een It-Bag denkt. The Bucket Bag is dan ook helemaal geëvolueerd naar de wensen en eisen van de hedendaagse fashionista.

Zo is het formaat gedownsized. Geen grote tassen meer waar je je hele kledingkast in kan stoppen, maar kleine tot middelgrote exemplaren waarin alle essentials passen. De grootste vooruitgang is waarschijnlijk het materiaal van de tas. De meeste modellen zijn uit gevoerd in (echt) leer of suède, maar een festival-bestendig stoffen exemplaar is ook zeker te verkrijgen. Ook het kleuren palet is fors uitgebreid. Je ziet ze in alle pastel en neon kleuren maar ook in klassiekere kleuren zoals zwart of camel. Aansluitend bij de seventies-trend zijn franjes aan en prints op je tas ook weer helemaal hot.

 

Advertisements