Trend ~ Printed Pants

Het Nederlandse zomer weer laat zo af en toe te wensen over. Het ene moment zitten we in een hitte golf het andere moment moeten we massaal schuilen voor een vreselijke regenbui. We kunnen dus lekker blijven klagen over het weer.. 😉 Het aanpassen van je outfit op het weer kan hierdoor best een challenge zijn. Want ga je voor de short als je weet dat het in de middag gaat regenen? Of doe je  toch die lange broek aan?

Dé trend van deze zomer lost dit dilemma voor je op; Printed Pants. Deze lange broek is luchtig (dus geschikt voor het zomer weer) heeft een te gekke opvallende print (dus super fashionable) maar beschermt je wel tegen eventuele grillige weersomstandigheden.

Het enige dat vaststaat bij deze trend is dat het om een lange broek gaat met een opvallende print. Of je hem nauwsluitend, loose of flared draagt is helemaal aan jou! Omdat een Printed Pants nogal een statement-piece is, is het verstandig om hem te combineren met een effen top. Ga voor een kleur die in de print van je broek terug komt, of voor simpel wit. Open (hoge) sandalen of felgekleurde pumps passen perfect bij deze look.

Als je (binnenkort) op vakantie gaat, moet je de Printed Pants zeker inpakken. Warme dagen worden namelijk opgevolgd door zwoele nachten, en op deze manier ben jij de hele dag fashionable & cool. 

In need of inspiration? Check deze super leuke exemplaren van Vero Moda, Lauren Ralph Lauren en Pepe Jeans!

Advertisements