Report ~ Berlin Day #2

Door de regen gewekt worden is geen goed begin van de dag. Ook niet in Berlijn. Maar na regen komt zonneschijn, dus daar hopen we dan maar op. De paraplu is namelijk in de lichtelijke haast in de gangkast blijven liggen.

Er is ook geen tijd om lang bij het weer stil te blijven staan. Het is namelijk Show And Order-dag 🎉! Als dat geen instant glimlach op je gezicht tovert weet ik het ook niet meer. Door de goede voorbereiding (denk aan: checklist volbracht, op die paraplu na dan😚) kan de outfit van vandaag zo uit de koffer getrokken worden. Tas mee✅, camera spullen mee✅, zonnebril mee✅(de hoop op mooi weer blijft) en gaan!

Je weet dat je op de goede weg bent als je in de metro steeds meer über fashionable mensen in ziet stappen. En ook fijn: als ze uitstappen waar jij dat ook doet. Fashionablu late, zo’n 20 minuten na opening, stappen we het walhalla van mode en accessoires binnen. Magazines? Neem maar mee! Hapje? Drankje? Here you go! De hostesses weten je te verwennen.

Uitdaging bij dit soort evenementen is de juiste stands/merken/labels uit de 100’en te pikken. Dit keer bleek dat niet zo heel moeilijk. Iets met liefde op het eerste gezicht..

Marcha Huskes is een super getalenteerde ontwerpster uit (jawel!) Nederland. Haar stijl is simplistisch maar elegant. Less is more is de perfecte omschrijving van haar collectie. De jurken, jassen, tops en rokken van haar hand zijn werkelijk geweldig.

Het Italiaanse Carla G. kenmerkt zich door mooie en kwalitatief hoogwaardige stoffen, items die goed met elkaar te ‘mixen & matchen‘ zijn en een All-Year-Round collectie. De kleding wordt allemaal met de hand gemaakt, door echte Italianen, van echte Italiaanse stoffen. Made In Italy, dus.

Na wat biologisch en ecologisch goedgekeurde koffie en een koek op naar de accessoires etage. Pom Amsterdam trekt direct de aandacht. De exposure in de Bijenkorf doet het Amsterdamse merk goed! De über stylish shawls zijn kleurrijk, gemaakt van prachtige stoffen en hebben leuke detaillering. Door het handige ontwerp kan je ze op verschillende manieren dragen. Naast leuk dus ook multifunctioneel!

Na deze fashion indrukken moet er even gerust worden. In een grote stad doe je dat in stijl op het terras. Even recapituleren, onder het genot van een Iced Soya Cappuccino. De regen is inmiddels voorbij en heeft plaats gemaakt voor zonneschijn, de zonnebril komt dus toch nog van pas!

Berlijn. Dag 2. It keeps getting better. Je valt van de ene verbazing in de andere en het is nooit saai. Verschillende soorten mensen, verschillende soorten kledingstijl..  in Berlijn is the sky the limit!


Advertisements