News ~ Mary Katrantzou X Adidas Originals 2.0

Mary Katrantzou is on fire! Na talloze nominaties en awards, won ze in maart van dit jaar de prestigieuze Vogue Designer Fashion Fund. Door haar hyper-kleurrijke ontwerpen en caleidoscopische prints en patronen zijn de items van Katrantzou van mijlenver te herkennen. In 2014 sloeg de Griekse al de handen in één met adidas Originals om een lijn te ontwerpen. Het resultaat was een collectie sneakers, jurkjes, rokjes, tops en broeken die zowel sportiviteit als high-fashion ademde.

De samenwerking was zo succesvol dat besloten is om het nog eens dunnetjes over te doen. Mary Katrantzou X adidas Originals 2.0 is een feit! Vanaf deze maand – juli 2015-  zal de nieuwe lijn online verkrijgbaar zijn op de site van Katrantzou. Om alvast in de stemming te komen..

Advertisements