Trend ~ Dé Trends Van Deze Zomer

Na een paar prachtige weken moeten we het nu even doen met wat minder weer. Wat een understatement is. De warme sokken en sjaals zijn weer uit de kast getrokken en de regenjas is ook geen overbodige luxe. Moeder natuur geeft ons een adempauze. Om het van een positieve kant te bekijken; het geeft ons wel meer tijd om onze garderobe nog meer Zomer-2015-Proof te maken!

De fashion-industry trakteert ons elk seizoen weer op nieuwe trends, modekleuren en musthaves. Waar we in de lente nog massaal voor denim, opengewerkte topjes en gouden details gingen zien we toch een lichtelijke verschuiving van de trens tijdens zomerseizoen. Lees hieronder hoe jij deze zomer fashionable doorkomt..

Romantisch Kant
Little White Dress
Hét item dat zomer schreeuwt is een little white dress. Deze zomer moet je er echt één hebben met broderie of kant. Super romantisch natuurlijk!

~ Nautische Strepen
Nautische streep
 Ondanks de status van “Klassieker”, verdient de nautische streep een vermelding in dit lijstje. Deze zomer mag hij namelijk écht (écht) overal op; topjes, jurkjes, rokjes, shortjes, schoentjes.

~ Kwastjes & Franjes
Kwastjes & Franjes
 De Seventies lente-trend zet nog even door. Ook in de zomer mag je je outfit opleuken met kwastjes, fringles en franjes!  

~ Print All-Over
Prints all over 
Prints, zoveel mogelijk prints! Mix & Match alles met elkaar. Kies daarnaast voor accessoires en schoenen met een totaal andere print, zo maak je je outfit sprankelend en opvallend.

~ Zilver
Zilver ketting
Waar we in de lente allemaal gouden details uitkozen, gaan we deze zomer voor statement sieraden van zilver.

Advertisements