News ~ Vans X Disney

Alleen ben je sneller, samen kom je verder.. Dit adagium gaat steeds meer op voor de fashionindustrie. De ene na de andere collaboratie zien we ontstaan, met H&M als leader of the band. Vaak zijn het high-end designers die hun items bereikbaar willen maken voor de minder gefortuneerden. Tot nu.

Steeds vaker zien we ‘ongewone’ koppeltjes ontstaan, denk aan; Rita Ora & Adidas, Taylor Swift & Keds. Op zich nog steeds voor de hand liggende keuzes, fans willen maar wat graag dezelfde kleding als hun idool dragen. Maar wie zag Vans & Disney aankomen?

De Disney-figuren konden je vroeger uren zoet houden, met hun legendarische avonturen. Nu kan je Mickey Mouse, Minnie Mouse & Donald Duck aan je voeten dragen! Vans heeft namelijk een hele lijn gelanceerd bestaande uit items met deze Disney vrienden. Ook Goofy, Pluto, de Disney prinsessen, Ariël en Winnie The Pooh maken hun opwachting.

De lijn bestaat uit onder andere classic sneakers, slip-ons, sokken, t-shirts, sweaters, petten en rugtassen; allemaal versierd met de leukste Disney prints. Je kan dus nu zonder gêne jouw favoriete Disney vriend in je outfit verwerken. Want laten we eerlijk zijn.. je wordt dan wel ouder, maar Mickey, Minnie & Donald zitten voor altijd in je hart!

Ook verschuilt er een wijze levensles in deze Team-Up. Vans heeft de lijn namelijk opgedragen aan: “those who are young at heart and never stop following their dreams”.

Advertisements