Tip ~ Shop In Leighton Meester’s Closet

Als Blair Waldorf in Gossip Girl had ze al een jaloersmakende Walk-In-Closet met de meest geweldige items van de hotste designers, maar ook in real life heeft Leighton Meester een kledingcollectie waar je van gaat watertanden.

Het stijlgevoel van de actrice is feilloos, een ware inspiratie bron. Sinds kort deelt ze niet alleen haar gevoel voor stijl, maar zelfs de daadwerkelijke items met ons! Voor het goede doel Many Hopes verkoopt Leighton op e-bay namelijk stukken uit haar eigen kast. Hooray!

De gehele opbrengst van de verkoop gaat naar Many Hopes. Deze organisatie zet zich in voor wezen en verlaten kinderen uit met name Kenia, door hen onderdak, eten, liefde en scholing te bieden. De kinderen wordt een nieuwe kans gegeven om op te groeien en later zelf ook ‘influencers‘ te zijn.

Met deze actie laat miss Meester dus ook nog eens haar grote hart zien. Het feit dat jij een Real Leighton Meester in je bezit hebt is natuurlijk alleen maar mooi meegenomen. Klik hier om zelf te bieden op één (of meerdere) van de items. Hieronder vind je alvast een voorproefje. En ja, de spullen zijn écht door haar gedragen!

Jurk LM

Chanel Armband LM

Snake Leather Sandalen LM

Advertisements