5 X ~ At Work Midi Skirt

Mini, Midi, Maxi.. Veni Vidi Vici? Zoveel rokken, maar welke kan je met een gerust hart naar kantoor aantrekken? Bij een mini-rokje rijst al snel de vraag of het ensemble niet te kort is. Een maxi rok is vaak leuk voor een dagje naar het strand of, in het geval van een chique rok, een feestelijke gelegenheid. Blijft over de midi-rok… dit was eigenlijk niet zo moeilijk!

De keuze wordt er niet minder om.. ook midi-rokken zijn er in allerlei soorten en maten. Zo heb je kokerrokken, plooirokken, A-lijnrokken en ballonrokken. Vervolgens moet je je afvragen welke lengte bij jouw figuur/lichaam past. De midi-rok kan namelijk net boven de knie, op de knie, net over de knie of zelfs halverwege de kuit eindigen. Dan moet er nog een fantastische kleur uitgezocht worden. Keuzes, Keuzes, Keuzes.. de woorden Trial & Error zullen dan ook zeker passend zijn voor situaties als deze.

Om het proces iets te versnellen vind je hier onder 5 geweldige midi-rokken waarmee jij sowieso de show steelt op je werk. En zoals je ziet kan je ze ook prima casual dragen; Win-Win dus!

Blauwe Closet RokDonkerblauwe A-lijnrok van Closet

Lichtblauwe Rok Lichtblauwe Plooirok met structuur van Closet

MINKPINK RokZwart-Wit gestreepte Kokerrok met split van MINKPINK 

Witte Closet Rok Witte A-lijnrok met Patchwork-look van Closet

Zwart - Witte Vila RokZwart-wit gestreepte A-lijnrok van Vila

Advertisements