Tip ~ Designer Bags 4 (Almost) Nop

De perfecte tas maakt je outfit helemaal compleet. Soms vormt hij zelfs de basis waarop jij je outfit samenstelt. Jammer alleen dat die perfecte tas vaak érg duur is. Een Channeltje kost al snel meer dan € 2000,– (of zelfs rond de € 4000,– als je voor één van de Classics gaat). Toch blijft het voor veel ladies een absoulte droom om ooit een 2.55 Flap Bag om de pols te hebben hangen.

Designer-vintage.com spotte het probleem en kwam met de ideale oplossing. Mócht het nou voorkomen dat je je Designer Bag zat bent (don’t ask me why!), kan je hem via deze site verkopen. Zie het als een soort Marktplaats voor Designer tassen. De tassen zijn dan wel niet gloednieuw, maar wel met veel zorg onderhouden, en wachten met smart op een nieuwe eigenaar. JIJ DUS :)!

Pareltjes die voor een zachte(re) prijs van de hand worden gedaan. Sounds too good to be true, right?! Je vindt namelijk de meest high-end couture labels op de site, denk aan: Chanel, Alexander McQueen, Chloé, Hermès, Yves Saint Laurent. En het leuke is, dat je niet alleen voor tassen terecht kan bij designer-vintage.com. Ook voor kleding, schoenen en andere accessoires ben je hier aan het juiste adres.

Al zal je nog steeds even moeten sparen; die ene prachtig mooie tas van Chanel, kick-ass Heels van Christian Louboutin en die dreamy dress van Roberta Cavalli zijn wel binnen handbereik.

Pile of Bags

Advertisements