Weekend Update ~ Katy & Louis & Missoni

De fashion-industry gaat snel, heel snel. Het is dan ook een vrijwel onmogelijke taak om al het nieuws bij te houden. Als ware fashionista doe je toch verwoede pogingen. Met lege telefoons, klagende vriendjes & vriendinnen en smartphone-duimen/vingers/polsen als gevolg. Niet fijn.

In deze Weekend Update vind je het leukste/schokkendste/meest fashionable nieuws van de afgelopen week dat je echt niet gemist mag hebben! Enjoy your weekend 💗

~Katy Perry X H&M ~

H&M staat bekend om collaborations met de Rich & Famous. Van bekende designers tot top modellen tot celebrities to artiesten, ze worden allemaal gestrikt om samen met de Zweedse mode gigant de wereld een meer fashionable place te maken. David Beckham, Doutzen Kroes, Balmain, het zijn niet de minste namen en Katy Perry mag zich nu ook tot dit rijtje grootheden rekenen.

Miss Perry zal namelijk te zien zijn in de campagne voor de Holiday Collection van H&M. Hoewel we nog even geduld moeten hebben (en vooral eerst nog volop moeten genieten van de zomer). Is het een leuk vooruitzicht om te weten dat vanaf November de speciale lijn voor de feestdagen weer in de stores ligt. En met zo’n prachtige power vrouw als rolemodel moet Kerst en Oud & Nieuw 2015 een succes worden!

~Louis Vuitton~

De Louis Vuitton-print is iconisch. Van mijlenver te herkennen. Naast de classic lijn, zijn we natuurlijk ook dol op de kleurrijke variant ontworpen door Takashi Muramaki. Witte tas, Camel handvat, alle-kleuren-van-de regenboog LV logo… Ring A Bell?

Echt een aanwinst voor je tassen collectie. Maar als je zo’n vrolijk exemplaar nog aan je verzameling wil toevoegen moet je snel zijn. Een woordvoerder van Louis Vuitton maakte namelijk deze week bekend dat de tassen vanaf eind juli niet meer te koop zullen zijn!  Een reden voor het uit de collectie halen van dit model is niet opgegeven. Dat de tas een collectors item zal worden is duidelijk. Klinkt als een goede investering (als de bankrekening het toelaat natuurlijk)!

~Converse X Missoni~

 Converse staat bekend als het merk van de All Stars. Een absolute favoriet van.. Vrijwel iedereen! Van jong tot oud, de All Star is altijd een goed idee. Missoni daarentegen staat bekend om de geweldige prints die het in de items verwerkt. De zigzaggende, duizeligmakende, felgekleurde prints.

Mix deze twee ingrediënten en je krijgt een super comfy schoen met een fabulous design!  Deze summer musthave is verkrijgbaar in verschillende modellen en ligt vanaf 17 juli in de geselecteerde Converse Stores.

Advertisements