Tip ~ What NOT To Wear

Het was al officieel zomer, maar nu beginnen we daar langzaam maar zeker ook iets van te merken. De thermometer geeft voorzichtig temperaturen van boven de 20 (zelfs al 25!) graden aan, de zon komt steeds meer te voorschijn en truien, vestjes en sokken zijn écht te warm. Heerlijk natuurlijk!

Wij dames staan vervolgens wel voor een dilemma; wat doen we aan naar ons werk? We zijn ons er van bewust dat een bikini, strandjurkje of parero te veel (of te weinig, maar net hoe je het bekijkt) van het goede is, maar wat is dan wel geschikt? Op internet kan je eindeloos veel zomertrends en inspiratie vinden wat betreft outfits. Maar een lijstje van dé musthaves voelt zo beperkend. Onder het positievere motto van Alles-Mag-Behalve-Dit vind je hieronder een lijstje van de absolute NO-GO’s voor work-outfits.

# 1 ~ Géén Strapless 
Strapless-items moeten op de werkvloer te allen tijde door een vestje, jasje of blazer worden vergezeld. Op je werk wil je niet te veel skin laten zien!

#2 ~ Cut-Off Shorts Of Booty Shorts
Klinkt heel logisch, maar het is toch het vermelden waard. Shorts kan je het best bewaren voor je vrije-tijd-outfit. Kan je de verleiding toch niet weerstaan? Zorg er dan voor dat hij in ieder geval tot halverwege (of langer) je been komt.

#3 ~ Flip-Flop’s
Deze casual slippertjes moet je vooral bewaren voor op het strand of bij het zwembad. Er zijn genoeg mooie en elegante slippers en sandalen te vinden die én luchtig én chique zijn.

#4 ~ Mini-rokjes & Mini-jurkjes
Gevaarlijk terrein; want wanneer is een rok of jurk té kort? Een goede maatstaaf: Kan je bukken zonder je collega’s een kijkje in de keuken te geven? Nee? Bewaar je rokje of jurkje dan maar voor een avondje stappen! Het belangrijkste in deze kwestie: gebruik je gezonde verstand.

#5 ~ Tanktops
Alléén een tanktop is vaak té casual om naar je werk te dragen. Spice je tanktop-outfit dus op met een leuk vestje, jasje of blazertje. Deze kan altijd uit op je weg terug naar huis!

#6 ~ Haltertops
Side-boobs is gevaar nummero uno bij haltertops. Uiteraard is het voor je baas en collega’s way too much om zoveel van jou te zien.

# 7 ~ Crop Tops
Als je Kendell Jenner heet en je en super strak afgetrainde buikspieren hebt is de crop top een goed idee, voor de meeste andere dames niet. Het blote-buik-topje is al helemaal niet geschikt voor de werkvloer. Cover Your Belly Ladies!

#8 ~ Oversized hoed
Super leuk voor op het terras, het strand of bij het zwembad. Niet geschikt voor naar je werk.

#9 ~ Zichtbare Lingerie
Je nieuwe lingeriesetje bewaar je maar voor je lover en de slaapkamer. Zichtbare lingerie is echt een NO-GO op je werk. Dit geldt trouwens ook voor doorschijnende items waardoor je lingerie alsnog zichtbaar is.

What NOT TO wear

Advertisements