Tip ~ What NOT To Wear

The summer had officialy already started, but now it really starts to kick in. Sweet rays of sunshine and even sweeter (and higher) temperatures are a daily treat. Sweaters, knits and socks are officialy too warm. Hooray!

Downside is that us ladies are now faced with a dilemma; what to wear to work? We are well aware that a bikini, beachdress of parero too much (or too little, depending the way you look at it) of the good stuff. But what ís appropriate? The internet serves you with inspiration and an endless list of summertrends. But a list with thé musthaves feels very limited. So looking at it from a more positive side, we present you a list of the aboslute workoutfit No-Go’s. Kind of a Everything-Is-Ok-Except-This-List..

# 1 ~ No Strapless 
Strapless items should be accompanied by a knit, jacket of blazer while you are at work. You don’t want to show too mucht skin!

#2 ~ Cut-Off Shorts Or Booty Shorts
Sounds reasonable, but it has to be mentioned. Shorts are the perfect outfit for when you have some time off work. Can’t resist the temptation? Make sure you wear one that is at least half way down your upper leg.

#3 ~ Flip-Flop’s
This casual slipper should be saved for the beach or pool. There are plenty of nice and elegant slippers and summer sandals that are both breezy ánd chique at the same time.

#4 ~ Mini-skirts & Mini-dresses
Dangerous territory; because when is a skirt or dress too short? When you can’t bend over without giving your collegue’s a peek in your business, it is too short. You should probably save that piece for a night on the town. Use your common sense in situations like this.

#5 ~ Tanktops
Wearing just a tanktop is too casual for work. Throw in a nice knit, jacket or blazer to spice things up. On your way home this comes off in no time!

#6 ~ Haltertops
Side-boobs is risk nummero uno with haltertops. Ofcourse it is way too much for your boss to see that much of you!

# 7 ~ Crop Tops
When your name is Kendall Jenner and your abs are ripped, the crop top seems a good idea. For all us other ladies, not so much. The belly-button-top is in no way appropriate for a day at the office. Sometimes less is not more! 

#8 ~ Oversized Hat
Absolutely fabulous for a day at the beach, pool or a walk around town. Not for your workoutfit. Period.

#9 ~ Visible Lingerie
Save your  new lingerie for your lover and the bedroom. Showing lingerie at work is the one of the biggest No-Go’s of this list. This includes see-through items in which your lingerie is still visible.
Please, just don’t.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Het was al officieel zomer, maar nu beginnen we daar langzaam maar zeker ook iets van te merken. De thermometer geeft voorzichtig temperaturen van boven de 20 (zelfs al 25!) graden aan, de zon komt steeds meer te voorschijn en truien, vestjes en sokken zijn écht te warm. Heerlijk natuurlijk!

Wij dames staan vervolgens wel voor een dilemma; wat doen we aan naar ons werk? We zijn ons er van bewust dat een bikini, strandjurkje of parero te veel (of te weinig, maar net hoe je het bekijkt) van het goede is, maar wat is dan wel geschikt? Op internet kan je eindeloos veel zomertrends en inspiratie vinden wat betreft outfits. Maar een lijstje van dé musthaves voelt zo beperkend. Onder het positievere motto van Alles-Mag-Behalve-Dit vind je hieronder een lijstje van de absolute NO-GO’s voor work-outfits.

# 1 ~ Géén Strapless 
Strapless-items moeten op de werkvloer te allen tijde door een vestje, jasje of blazer worden vergezeld. Op je werk wil je niet te veel skin laten zien!

#2 ~ Cut-Off Shorts Of Booty Shorts
Klinkt heel logisch, maar het is toch het vermelden waard. Shorts kan je het best bewaren voor je vrije-tijd-outfit. Kan je de verleiding toch niet weerstaan? Zorg er dan voor dat hij in ieder geval tot halverwege (of langer) je been komt.

#3 ~ Flip-Flop’s
Deze casual slippertjes moet je vooral bewaren voor op het strand of bij het zwembad. Er zijn genoeg mooie en elegante slippers en sandalen te vinden die én luchtig én chique zijn.

#4 ~ Mini-rokjes & Mini-jurkjes
Gevaarlijk terrein; want wanneer is een rok of jurk té kort? Een goede maatstaaf: Kan je bukken zonder je collega’s een kijkje in de keuken te geven? Nee? Bewaar je rokje of jurkje dan maar voor een avondje stappen! Het belangrijkste in deze kwestie: gebruik je gezonde verstand.

#5 ~ Tanktops
Alléén een tanktop is vaak té casual om naar je werk te dragen. Spice je tanktop-outfit dus op met een leuk vestje, jasje of blazertje. Deze kan altijd uit op je weg terug naar huis!

#6 ~ Haltertops
Side-boobs is gevaar nummero uno bij haltertops. Uiteraard is het voor je baas en collega’s way too much om zoveel van jou te zien.

# 7 ~ Crop Tops
Als je Kendell Jenner heet en je en super strak afgetrainde buikspieren hebt is de crop top een goed idee, voor de meeste andere dames niet. Het blote-buik-topje is al helemaal niet geschikt voor de werkvloer. Cover Your Belly Ladies!

#8 ~ Oversized hoed
Super leuk voor op het terras, het strand of bij het zwembad. Niet geschikt voor naar je werk.

#9 ~ Zichtbare Lingerie
Je nieuwe lingeriesetje bewaar je maar voor je lover en de slaapkamer. Zichtbare lingerie is echt een NO-GO op je werk. Dit geldt trouwens ook voor doorschijnende items waardoor je lingerie alsnog zichtbaar is.

What NOT TO wear

Advertisements