Trend ~ Bag Charms By Fendi

Your bag is your lifeline; it’s the home of all of your daily essentials. So, a small investment is in order. After all, the bag will last a lifetime.. Do you recognize it? Is this also the excuse you have used a million times? Everytime your eye has been drawn to a gorgeous new gem, there is someone you need to convince of the added value of this particular piece. Because this one is totally different from the rest of the 200 bags you already have. Really..

A black of brown leather bag is always a good idea, but when you wear it everyday it becomes a bit predictable or even boring. That’s the moment you start to feel the ‘i-want-a-new-bag-itch’. This itch proves to be very expensive most of the times. Which the budget not always allows.

Fendi has thé solution. Bag Charms. Just clip one of these fluffy friends on to your bag for an instant make-over. Very convenient when you feel the ‘i-want-a-new-bag-itch’ emerge. How ever.. the prices of the Fendi Bag Charms are high, one might say sky-high. But the idea is fabulous, and a girl’s gotta have something to dream about!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Je tas is je lifeline; alle belangrijke dingen worden er zorgvuldig in bewaard en vervoerd. Een kleine investering is dus best wel op zijn plaats. Je doet er immers járen mee.. Herken je hem? Heb jij dit argument ook al talloze keren gebruikt? Elke keer als je een nieuw pareltje op het oog hebt moet er wel íemand overtuigd worden van de toegevoegde waarde. Want deze is namelijk totaal anders dan de 20 die je al in de kast hebt liggen. Ja, écht..

Een zwarte of bruine leren is tas altijd goed, maar als je hem elke dag draagt wordt het toch een beetje voorspelbaar op den duur. Dan beginnen de ‘ik-wil-een-nieuwe-tas-kriebbels’ op te komen. Deze kriebels pakken vaak duur uit, en daar is niet altijd ruimte voor in het budget.

Fendi heeft hiervoor dé oplossing. Bag Charms. Deze fluffy vrienden clip je aan je tas waardoor deze een instant make-over krijgt. Super handig dus als je die ‘ik-wil-een-nieuwe-tas-kriebels’ op voelt komen. Al hoewel.. de prijzen van de Fendi Bag Charms zijn vrij hoog, of zeg maar gerust heel hoog. Maar het idee is ge-wél-dig, en je moet altijd iets te dromen hebben!

 

Advertisements