10 X ~ If This Would Exist

We Are Living The Fast Life. Alles moet sneller, makkelijker en efficienter, want.. tijd is geld! Daarom is het ongelofelijk dat de volgende 10 producten (oké oké, en 1 plaats) nog niet bestaan! Want ik ben er vrij zeker van dat je een gat in de lucht zou springen als je dit tegen zou komen..

#1 ~ Movie Theater Toilets
image

Ooit tijdens de film een sanitaire stop overgeslagen omdat je niets van de film wilde missen? Zie hier de oplossing! Een scherm in het toilet dat JOUW film afspeelt zodat je rustig die hele beker cola in één keer achter over kunt slaan zonder daar later voor op de blaren te hoeven zitten.

#2 ~ Bean Bag Cinema Seats
image

Als we het dan toch over de bioscoop hebben.. Deze Bean Bags zien er wel erg comfy uit! Nu maar hopen dat je niet in slaap valt tijdens de film.

#3 ~ Wall Outlet + USB
image

YES PLEASE.. Voor al die keren dat je iPhone, iPad of welk ander apparaat het begeven gaat omdat de batterij leeg is.

#4 ~ Wall Outlet + Extension Cord
image

Eindelijk zijn we voor eens en voor altijd af van die vreselijke verlengsnoeren in huis!

#5 ~ Turnable Benches
image

Nooit meer op een nat bankje moeten gaan zitten. Even draaien.. en je kan zo plaats nemen op een volledig droog bankje!

#6 ~ No Drip Coffee Mug
image

Voor iedereen die zijn/haar koffie écht heel erg nodig heeft en écht heel erg geen tijd en zin heeft voor een outfit of bureaublad vol koffiedruppels.

#7 ~ The Most Convenient Backpack
image

Dit heeft geen verdere uitleg nodig..

#8 ~ Hot&Cold Charger
image

Al dat opladen van telefoons en tablet is natuurlijk niet heel erg goed voor het milieu. Deze oplader wordt geactiveerd als je er een warm of koud drankje op zet. Op deze manier kan jij genieten van je drankje en je telefoon opladen op hetzelfde moment!

#9 ~ Bike Not Away!
image

Wij Dutchies fietsen veel, dat is een feit. Als je aankomt op je bestemming kan het nogal eens een uitdaging zijn om je fiets te veilig te parkeren. Je moet hem listens aan twee bomen en een betonnen paal vast ketenen wil je er zeker van zijn dat hij er nog staat als je terug komt. Deze “verstopte” fietsrekken zijn dan ook echt een geweldige uitkomst!

#10 ~ Segway Vacuum Cleaner
image

Oké, oké.. het is misschien niet de meest handige in het rijtje, maar denk aan alle lol die je zal hebben tijdens het schoonmaken!

Advertisements