5 X ~ Ripped Jeans

De ripped-jeans-trend is still going strong. Aankomende herfst zullen we weer heel veel jeans zien die er uit zien alsof ze een heftige ruzie met een schaar hebben gehad. Van ‘een-beetje-gebruikt’ tot ‘nog-net-aan-elkaar-hangend’ en van skinny tot very-boyfriend, het is allemaal mogelijk, no taboo’s.

Kijk maar eens naar deze 5 absolute musthaves!

Cheap Monday Deze ‘op-de-knie-ripped-mom-jeans’ van Cheap Monday is ontzettend Herfst/Winter 2015/16. De originele blue denim kleur is geweldig en de scheuren zijn vrij subtiel.

Asos Black Ripped JeansDe ‘black-ripped-skinny-jeans‘ is perfect voor een stoere look. Dit model van Asos is op zichzelf een statement en kan het best gecombineerd worden met een effen shirt en een paar killer booties.

Tommy HilfigerDe destroyed-jeans is een echte klassieker. Tommy Hilfiger begrijpt dit. Dit boyfriend model is perfect voor iedereen die zich graag kleedt volgens de laatste trends, maar niet overboard wil gaan. Draag hem met een simpel t-shirt en killer heels of een paar mooie sneakers en you are ready to go!

Asos 2Super skinny met ripped detail van Asos.  Very sweet & girly maar de tough-cookie-side is nog steeds heel goed te zien!

MangoDeze donkergrijze stonewashed-ripped-skinny-jeans van Mango is een ware herfst musthave!

Advertisements