Favo ~ The Not So Pretty Side Of New York

I want to be a part of it.. New York, New York!  zingt Frank Sinatra ons al sinds 1980 (of 1978, de meningen verschillen) toe. En is dat niet wat allemaal het aller liefst willen?

Mede door de niet-zo-subtiele promotie van Carrie Bradshaw in de serie Sex And The City staat New York bij veel fashionista’s hoog op het To-Visit-lijstje. De stijl van New York Ladies wordt over de hele wereld gekopieerd en is minstens net zo populair als die van de Parisienne. Maar voor je je koffers pakt om voor goed naar The Big Apple te vertrekken moet je misschien eerst ook dít weten..

#1
De geur van de New York Subway is verre van aangenaam. Hoeveel Flowerbomb by Viktor&Rolf je ook op doet..

#2
Er is een reden voor de Sky High Heels: de straten van NY zijn VIES. Platte sandalen zullen gegarandeerd resulteren in zwarte voeten aan het einde van de dag.

#3
Meatpacking District en West Village mogen dan wel hotspots zijn, High-Heel-Vriendelijk zijn ze in ieder geval niet.

#4
Strappy Sandals zullen niet langer dan één seizoen mee gaan. De Happy Shoe Closet van Carrie Bradshaw is dus niet helemaal reëel.

#5
Het moment dat je écht niet meer verder kan lopen op je heels, zal ook het moment zijn dat élke taxi bezet is.

#6
Het beeld van Marilyn Monroe met een opwaaiende rok door de wind van de subway is iconisch. Op het moment jou dit overkomt zal je niet zo gracieus zijn, Not Even Close.

#7
Tijdens de warme zomers frizzed je haar op tot 5x het normale volume. Je make-up smelt 5 x zo snel. Life isn’t fair.

#8
Tijdens de koude winters veranderen de sidewalks in regelrechte deathtraps. Zeker als je halsstarrig (minimaal) 8 cm hoge hakken blijft dragen.

 But still.. Gotta Love This City

Advertisements