LookBook ~ MOAM For HEMA

Het is nog maar 17 dagen tot Kerst.. dat betekent lekker veel shoppen. Cadeautjes, lekker eten, heel belangrijk natuurlijk, maar laten we vooral de Kerst Outfit niet vergeten. Het is heel verleidelijk om een chique, veel te dure outfit te kopen, maar dat laat het budget meestal niet echt toe in december.

Daarom hebben we HEMA! Wij Nederlanders kennen de HEMA vooral als de winkel waar ze zo’n beetje alles hebben voor een lekker zacht prijsje. Denk: sokken, ondergoed, gordijnen, fiets spullen en Jip & Janneke. Maar de afgelopen jaren zijn ze ook zeker de weg richting ‘de Fashionista’ op gegaan.

Voor het tweede jaar op rij hebben ze namelijk samengewerkt met MOAM, met een geweldige ‘Kerst-Fashion-lijn’ als resultaat. 4 getalenteerde designers hebben 14 items gecreëerd die totally Christmas proof zijn. De lijn bestaat uit onder andere een jurk, rok, broekpak en een warme trui. Ook de Rookworst heeft zijn weg naar de collectie gevonden; we kunnen massaal met een échte HEMA Rookworst-Kerst-Trui onder de boom gaan zitten.

De collectie zal vanaf 8 december in geselecteerde HEMA winkels en online verkrijgbaar zijn. Hier is alvast een voorproefje..

Advertisements