News ~ Bag Meets Technology

Je tas is heilig. No argument there. Het is niet alleen onderdeel van je outfit, het zou zo maar kunnen zijn dat het de basis van je outfit is. Eerlijk, we hebben allemaal wel eens onze outfit afgestemd op die ene speciale tas.

Tegen je tas praten is niet echt sociaal geaccepteerd.. misschien als je een Chanel, Louis Vuitton of Mulberry aan je arm hebt kan er een oogje toegeknepen worden. Maar wat gebeurd er als die tas terug begint te praten!? Dat zou behoorlijk freaky zijn, toch?

Studenten van de Universiteit van Dundee hebben een tas gecreëerd die kan praten. Niet alleen kan hij praten, hij geeft zelfs advies. Say WHAT!? Ja, echt. De tas registreert het als jij je creditcard te voorschijn haalt. Tijdens dit proces worden er vervolgens vragen gesteld/opmerkingen gemaakt in de trant van; “Heb je het wel echt nodig?” en “Je hebt al best veel uitgegeven”, wat tot behoorlijk gênante situaties kan leiden, zoals je je kunt voorstellen.

Freaked out? Geen paniek, op dit moment is er alleen nog maar een prototype. Maar technologie ontwikkelt zich snel. Dus laten we lekker ons geld uitgeven voordat je tas je een preek kan gaan geven.

 

 

Advertisements