News ~ Fashion Week Rotterdam?!

MAJOR Dutch Fashion Week nieuws! Als sinds de aller eerste Fashion Week, vindt deze plaats in Amsterdam. Logisch, Amsterdam is ten slotte de fashion hoofdstuk van Nederland. Maar.. chance is in the air!

De organisatie van de Fashion Week en de gemeente Amsterdam hebben namelijk een verschil van mening op het gebied van subsidie verlening. Beter gezegd, de gemeente subsidieert de Fashion Week gewoon niet meer. De organisatie zit hier door in een lastig pakket, die subsidie is namelijk wel hard nodig hebben!

Bart Maussen (PR Fashion Week) heeft bekend gemaakt dat de organisatie met twee andere steden praat over de mogelijkheid om de Fashion Week daar heen te laten verhuizen. En… Rotterdam is één van die steden! (Voor elke Rotterdam-loving-fashionista is dit dus echt hét nieuws van het jaar, dat begrijp je.) “De keuze voor Rotterdam zou een logische zijn, zij hebben ten slotte één van de beste academies van het land” verklaard Maussen. De gemeente Rotterdam heeft laten weten bereid te zijn om er alles aan te doen om de nodige vergunningen en subsidies te verlenen. Ook bij het zoeken naar de perfecte locaties stelt de gemeente zich wel willend op. Dit klinkt héél veel belovend!

Advertisements