News ~ If Your Pizza Could Talk..

Alles moet tegenwoordig iets beteken. Van de manier waarop je je pizza eet tot de vorm van je lippen tot de manier waarop je de was vouwt. Het zegt allemaal iets over jou als persoon en je persoonlijkheid.

Dus als je jezelf een klein beetje wil veranderen, hoef je alleen maar je pizza op een andere manier te eten. Zo simpel kan het zijn! Hier een lijst van de meest opmerkelijke persoonlijkheidsverklappers.

#1 ~ De Vorm Van Je Gezicht
Jean Haner (schrijfster van het The Wisdom Of Your Face) zegt dat de vorm van je gezicht veel verteld over je persoonlijkheid. Mensen met een peervorming gezicht zijn altijd in control. Hartvormigen schijnen een enorme innerlijke kracht te hebben en mensen met een ovaal gezicht weten eigenlijk altijd wel wat ze moeten zeggen.

#2 ~ De Manier Waarop Jij Je Pizza Eet 
Ja, zelfs je eetgewoontes zijn een spiegel voor de ziel. Als jij je pizza opvouwt en dan naar binnen schuift ben je waarschijnlijk een leider. Je bent echte trendsetter als je eerst de korst op eet en daarna de rest en als je je pizza met mes en vork verorbert ben je gewoon ontzetten georganiseerd en in control (zagen we aankomen..). Gewoon maar een punt pakken en beginnen verteld ons dan weer dat je perfectionistisch bent. Wat wel lichtelijk verrassend is.

#3 ~ Je BH Aandoen 
Patti Wood (schrijfster van Snap: Making the Most of First Impressions, Body Language and Charisma) heeft een klein onderzoekje gedaan naar de manier waarop vrouwen hun BH aandoen. Het resultaat?
* Vastmaken op de rug ~ jij bent erg traditioneel
* Vastmaken aan de voorkant en dan draaien ~ jij bent een echte influencer en bent de trotse eigenaar van een heleboel BH’s.
* Kiezen voor BH’s die sluiten aan de voorkant ~jij bent lekker efficiënt en hebt absoluut geen tijd te verliezen; de wereld wacht op je!

#4 ~ De Manier Waarop Jij De Was Vouwt 
Patti Wood heeft ook ontdekt dat de manier waarop jij de was vouwt veel over jou als persoon zegt. Mensen die alles in een perfecte rechthoek opvouwen houden niet van losse eindjes, afmaken die hap! Degene die de was oprollen zijn snel en efficiënt en de mensen die zowel verticaal als horizontaal opvouwen zijn gewoon niet zo georganiseerd.

#5 ~ De Vorm Van Je Lippen 
Tegenwoordig kan je veel laten doen aan de vorm van je lippen, en ik weet vrij zeker dat dát ook weer iets over je persoonlijkheid zegt. Hier hebben we het over de natuurlijke vorm. Mensen met vollere lippen zijn sociaal en geven graag, daarnaast hebben ze een groot verlangen om moeder te zijn. Mensen met dunnere lippen vinden het fijn om alleen te zijn en hebben niemand nodig. Heb jij een ronde Cupid’s Bow? Dan ben je waarschijnlijk heel vriendelijk en kan je veel empathie opbrengen. Een puntigere Cupid’s Bow betekend dat je alert, communicatief vaardig en creatief bent. Als je eigenlijk helemaal geen duidelijke Cupid’s Bow hebt is de kans groot dat je geen duidelijke emotionele grenzen hebt en dat je je erg verantwoordelijk voelt voor heel veel dingen.

Advertisements