News ~ Louboutin Lipstick

Een outfit is niet echt een outfit als je er niet de juiste accessoires bij draagt. We know that! Soms vergeten we echter dat de juiste make up net zo belangrijk is als het dragen de juiste tas, de juiste schoenen en de juiste sieraden. Het is dan ook alleen maar logisch dat fashion-designers make up gaan creëren die perfect combineert met hun designs!

Christian Louboutin is natuurlijk wereld beroemd door zijn iconische crimson-red-heeled-pumps. Toen de eerste Christian Louboutin Nail Polish werd aangekondigd was heel mode-land in extase. Eindelijk de perfecte kleur match tussen je nagels en Louboutins! (Omdat we allemaal iets van 10 paar in kast hebben staan).. Het kunnen zeggen: “I am wearing Christian Louboutin” kwam in ieder geval een stuk dichterbij! Het spectaculaire design van de Lacquer-flesjes zijn slechts een hele (héeeele) mooie bonus! Nu volgt er een nieuwe star in het ever growing imperium; lipstick!

“When a woman carries a handbag, we look at her shoulders. When she slips on a pair of heels, we observe her walk. If she applies lacquer to her nails, we admire her hands. An object that embellishes the lips—the beacon of sensuality and organ of communication—has to be fairly amazing. The object should inspire a beautiful gesture.” Zegt Louboutin in de officiële release.

De lipstick zal verkrijgbaar zijn in drie finishesSilky Satin, Velvet Mate en Sheer Voile. De 38 verschillende kleuren zijn geïnspireerd door de meest iconische schoenen en handtassen van Louboutins hand. Borderline-black burgundies, delicate nudes, iconic crimsom om er een paar te noemen.. Maar de échte prijs is niet de lipstick zelf. De geweldige omhulsel is de true treasure! Deze is namelijk ontworpen om als ketting gedragen te worden. De pointed-gold-base en kroontjes-achtige dop zijn geinspireerd door Babylonion Antiquities. Je prachtig gestifte lippen zijn dus niet het enige statement dat gemaakt wordt..

Vanaf september kan je jezelf trakteren op een van deze leukerds! Misschien wel verstandig om een beetje te sparen van te voren.. de prijs zal rond de  €82 ($90) liggen.

Advertisements