News ~ Ralph Lauren Stops

Gedurende de jaren 60 van de vorige eeuw wist Ralph Lauren écht naam voor zich zelf te maken. Iedereen kent natuurlijk de typische Amerikaanse Polo’s wel. Maar het label nog nog veel meer te bieden. De échte passie van de Amerikaan lag bij het ontwerpen van prachtige high-end jurken, robes en andere luxe artikelen. Het feit dat er een exclusive ‘members-only‘ club van het label in Milaan zit, laat zien wat voor een mega invloed de designer heeft op de fashion industrie.

Maar.. Breaking News; Ralph Lauren heeft aangekondigd te stoppen als topman van zijn bedrijf. De Zweed Stefan Larsson is aangetrokken om het stokje over te nemen. Larsson werkte eerder voor H&M en had de leiding over Old Navy ( de budget lijn van GAP), dus hij neemt genoeg ervaring mee.

Mister Lauren (wie al 75 jaar oud is!) zal nog steeds nauw betrokken zijn bij het reilen en zeilen. Zijn officiële titels zullen creative director en chairman zijn. Larsson komt uit de wereld van confectie en breed-publiek-aantrekken, dus deze nieuwe aanstelling zou zomaar kunnen betekenen dat het bedrijf een nieuwe koers gaat varen.

Advertisements