News ~ Talking Bags

Jouw tas is heilig. Het maakt je outfit en herbergt je hele hebben en houwen. Kleur, vorm, grootte, iedereen heeft zo zijn eigen smaak. De kans is dan ook klein dat jij en je vriendinnen met dezelfde tas rondlopen. Why?!  De vorm van je tas bepaalt hoe deze gedragen moet worden, onder je oksel, aan je pols, in je hand. En dát zegt weer veel over jouw persoonlijkheid. Staak dus de zoek toch naar die ene perfect tas die je maar niet kan vinden. Lees hieronder wat de ‘draagstijl’ van een tas over persoonlijkheid zegt en vind jouw perfecte tas!

~ Crossbody ~
Cross Body Bag
Je bent netjes en georganiseerd, je spulletjes zijn ten alle tijden binnen handbereik. Ook kan je zo goed in de gaten houden of hij niet gestolen wordt.

~Houdgreep~
Hand TasYou’ve got a grip! Je arm gaat rondom je tas waardoor je een “schild” creëert. In real life ben je ook geneigd dit te doen, met als doel vreemden op afstand te houden.

~Next To Me~
handbag
Mensen zullen jou omschrijven als een open persoon. Je zwiert door het leven, en je tas doet vrolijk mee! De tas wordt slechts met enkele vingers gedragen, pas op dat hij niet gestolen – en jij niet gekwetst – wordt.

~Stay With Me~
Small BagJouw tas herbergt je grootste en diepste geheimen en is je dierbaarste bezit. Het is vooral niet de bedoeling dat anderen daar weet van hebben. Het gezegde “Hard van buiten, Zacht van binnen” is van toepassing op jou.

~Like A Lady~
ElleboogLike in the old days.. Toen dames nog écht dames waren en thee met de pink in de lucht gedronken werd. Door je tas in je elleboogholte te dragen heb jij je hand(en) vrij om andere dingen beet te grijpen. Je bent zelfverzekerd en streetwise. Kom maar op met die kansen, jij bent er klaar voor!

~Open & Bloot ~
Open en BlootJij bent een open boek. De inhoud van je tas is geens zins privé en ook het designerlabel mag door de hele wereld gezien worden. You’re Proud Of It! Voor jou ook geen moeilijk gedoe als je iets nodig hebt, je kan er zo bij. Anderen dus ook. Be aware of that..

~Peek-A-Boo~
Peek A Boo
Door je tas te onder je jas te ‘verstoppen’, is hij veilig opgeborgen en kan hij af en toe te voorschijn komen voor zijn bewonderaars. Als jij je tas zo draag heb je een goed ontwikkelde flirterige en speelse kant.

Advertisements