Tip ~ Charge It!

Let’s be honest; al die fashion aps, superr interessante WhatsApp gesprekken en selfies die genomen moeten worden slurpen batterij. Meestal haalt de iPhone het einde van de dag dan ook niet. Zal je altijd zien dat er in de wijde omtrek geen stopcontact is om jouw levenslijn even op te laten. Eerst slaat de paniek toe, daarna begin toch serieuze afkickingsverschijnselen te vertonen…

Joe’s Jeans begreep de intensiteit van dit probleem en heeft een jeans ontworpen die jouw iPhone oplaadt terwijl je hem draagt! HOERA! Het #Hello model is een nauwsluitende Mid-Rise-Skinny-Jeans, maar meest geweldige aan deze jeans is natuurlijk het speciaal ontworpen achterzakje. De iPhone en de charger kunnen op een heel discrete manier opgeborgen worden.

Het #Hello model is in 4 verschillende wassingen verkrijgbaar; dark-denim, light-destroyed-denim, black-denim en grey-denim. De aanschaf is een kleine investering; de jeans zelf kost zo’n  $189 (€173) en dan heb je nog niet de oplader. Deze moet je los aanschaffen voor  $49 (€45). Maar het is het geld meer dan waard..

Advertisements