Tip ~ City Girls Style Rules

Leven in een grote stad vereist goed ontwikkelde styling skills. Je moet altijd voorbereidt zijn op alles. Het is daarom veilig om te stellen dat de tas van een citygirl haar levenslijn is. Van make-up tot schaartjes/vijltjes tot kleding, you name it & they got it!

The hard-knock-life impliceert ook dat je  gepast gekleed moet gaan. In één dag is het zomaar mogelijk dat je een fashionable-koffie-date hebt, van een upper-class-lunch geniet, door gaat naar een hipster-smootie-zen-momentje, een fast-food-diner naar binnen propt en doorgaat naar een party-hardy-underground-club. Zoals je begrijpt.. enig aanpassingsvermogen is wel handig. Als je de volgende Styling Rules for City Girls volgt moet het helemaal goed komen!

#1 ~ ALTIJD Ballerina’s Bij Je Hebben
Yes, I know..  jij woont praktisch in je hakken. Hoe hoger hoe beter. Maar wanneer je die blaar op voelt komen ben je jezelf toch heel dankbaar dat je die ballerina’s in je tas hebt gestopt. En wat te doen als je hak breekt (HORROR!)? Juist, switch those shoes! Niemand zal het merken.  Oké oké je..  bent 8 cm korter, but Hey.. at least you are comfortable! 

#2 ~ Drie X L: Leer, Laagjes & Lipstick
Als échte city girl kan je nooit de mist in gaan met de drie L’s. Zoals reeds gezegd, the big-city-life vereist enig aanpassingsvermogen. Daarom zijn Laagjes zo onwijs handig! Je bouwt letterlijk je outfit op. Als het te warm wordt, doe je gewoon een laagje uit en zie je er nog steeds geweldig uit (uiteraard werkt het ook de andere kant op, fijn voor die koude Nederlandse winters!). Lipstick wordt gezien als een accessoire,  end of story. En Leer is écht je beste vriend(in). Het zorgt ervoor dat je look stylish, schattig maar toch ook stoer is! Een outfit bestaande uit al deze L’s is eigenlijk een match made in heaven.

#3 ~ Een Grote (Maar Mooie) Tas Is een Must
Zoals eerder al aangehaald; in de grote stad heb je écht een goede tas nodig. De lijst van items en accessoires die je met je mee zeult is eindeloos. En laten we vooral niet vergeten: een tas is onderdeel van je outfit! Als jij je verplaats met de trein, metro, tram  en taxi is het wel zo handig dat je een exemplaar vindt dat makkelijk mee te dragen is, zakkenrollers-proof is én ook nog eens geweldig er uit ziet.. Good Luck! 

#4 ~ In Schoenen Investering Is ALTIJD Een Goed Idee 
De kwaliteit van je schoenen is van groot belang. Niet alleen omdat je een hele outfit kan downgraden door de verkeerde (of goedkoop uitziende) schoenen te dragen, maar ook omdat je schoenen je de hele dag moeten rond dragen.  Je zal dan ook als eerste op je schoenen slijtagevorming zien! In plaats van elke maand een nieuw paar aan te moeten schaffen (omdat de gaten er in vallen) is het dus heel verstandig om te investeren in een paar dat zich langer aan jou committeert.

Advertisements