Tip ~ Fall Ready With These 7 Items

Het is september, dus de zomer begint zo langzamerhand aan het einde te komen. In plaats van verdrietig te zijn dat je de warme dagen en lange zomer avonden zal moeten missen, kan je beter happy zijn dat je nu écht kan voorbereiden op het herfst/winter seizoen! Inclusief; véél shoppen, geïnspireerd raken en eíndelijk die leuke truien die je (stiekem) al had gekocht dragen!

De volgende 7 items zullen er voor zorgen dat jij fashionable de koudere maanden door komt..

#1 ~ Structured Handtas
Zara Tas

Het afgelopen seizoen draaide het allemaal om de Bucket Bag, en dat is nog steeds een hele goede tas-optie. Maar een minimalistische, stuctured tas met een iets meer vrouwelijke touch is dé trend in tassenland voor het aankomende seizoen.

#2 ~ Trench Coat
Zara Trench Coat

De trench coat is klassieker. No argument there. De klassieker zal aankomend seizoen echter veel te zien zijn met een grappige twist. Denk aan: een knal kleur of een meer sporty look.

#3 ~ De Pantalon
Zara Suit Pants

De pantalon evolueert dit seizoen van ‘work-wear‘ tot ‘everyday-wear‘. Draag hem met een T-shirt en sneakers om een casual look te creeeren. Uiteraard kan hij ook nog steeds prima, gecombineerd met een blouse en hakken, als office-outfit dienst doen. Multifunctioneel dus, daar houden we van!

#4 ~ Nude Lipstick
MAC Nude Lipstick

Voor sommigen zal het misschien even wennen zijn, maar dé make-up kleur voor het aankomende herfst/winter seizoen is Nude. En ja, dit geldt ook voor de lipjes!

#5 ~ Straight-Leg Jeans
Zara Jeans Straight Leg

I know, I know, jouw skinny jeans is de liefde van je leven. Maar probeer eens een straight-leg style, je bent in ieder geval helemaal next season!

#6 ~ Kitten Heels
Zara Kitten Heel

Hoge hakken zijn natuurlijk de one & only, maar een kitten heel zou zomaar een hele goede tweede plek in kunnen nemen. Je voeten zullen je in ieder geval erg dankbaar zijn voor de afwisseling. Ga wel voor een paar in een smashing kleur, je wil natuurlijk niet op je oma lijken!

#7 ~ Statement ketting
Zara Necklace

Dress up with zero effort. Combineer je basic t-shirt of blouse met een statement ketting en je best instantly ready-to-go.

Advertisements