Tip ~ How To Wear Over-The-Knee-Boots

Over-The-Knee-Boots zijn erg hot & happening dit seizoen. Je kan ze in werkelijk waar elke kleur, materiaal en hoogte vinden. Maar het is ook een item met een erg dun lijntje tussen fashion-hotshot en fashion-blooper.

Wat is eigenlijk de beste manier om ze te dragen, zonder dat je er uit ziet als een dame van lichte zeden? De volgende Do’s en Don’ts zullen je feilloos door het proces van ‘het-uitzoeken-van-de-juiste-outfit-voor-deze-laarzen’ heen helpen.

~ Do ~

1 ~ Draag ze met kleding die de rest van je lichaam bedekt. Denk: hoge halslijn, lange zoomen of mouwen. Je mag best wel huid showen, zorg er voor dat het niet te veel is!

2 ~ Ga voor een zoom die over de bovenkant van je laars valt. Dit als vervanger voor ‘showing skin’. Minstens net zo sexy maar niet ordinair.

3 ~ Als je iets gewaagder de dag tegemoet wil, maak je je outfit af met een lange jas. Heel erg hip en trendy, maar nog steeds edgy.

~ Don’t ~

1 ~ Nooit meer dan 12 cm skin laten zien tussen de zoom van je jurk/rok en de bovenkant van je laars. Je wilt natuurlijk wel classy zijn.

2 ~ De laarzen moet onderdeel van de outfit zit, niet andersom. Let er dus op dat de Over-The-Knees de rest van je outfit niet overpoweren.

3 ~ Pasvorm is altijd belangrijk, maar voor de Over-The-Knee-Boot geldt dit zo mogelijk nog meer! Draag ze niet te los of te strak, zoek een paar dat precies bij jouw lichaam past.

Advertisements