Tip ~ Look Stylish In 3 Steps

Fashionable zijn is hard werken! Stylish zijn is echter iets waar je mee geboren wordt. Maar wat te doen als je niet over een set style-genen beschikt? Well, keep calm en volg deze 3 easy stappen..

#1 ~ Less Is More
Bibliotheken vol zijn er geschreven over het ‘Less Is More”-statement. En ja, het is echt zo! Maar hoe creëer je nou de perfect Less-is-more-outfit? Aller eerst: verwijder één accessoire of sieraad voordat je het huis verlaat. Vrouwen hebben nog al eens de neiging om te over-accessorizen. Voor je het weet heb je 3 kettingen, 20 armbanden en 2 handtassen om. Één van elk is meer dan voldoende, in sommige gevallen is dat zelfs too much. Ten tweede: probeer het kleurgebruik binnen de perken te houden. Ton-sur-ton of twee kleuren staat echt geweldig. Je wil er niet als een kleurdoos uitzien, duhh! Last but not least.. probeer items met fringels, frutsels en fratsels tot een minimum te beperken. Één zo’n item heeft veel meer impact dan 4.

#2 ~ Weet Wat Goed Staat Bij Jouw Figuur
Slecht zittende kleding is één van de meest lelijke dingen. Het maakt eigenlijk nog niet eens zoveel uit wat je precies aan hebt, als het niet past dan is je outfit sowieso gedoemd. Zoek een silhouette dat perfect past bij jouw lichaamstype en dat er voor zorgt dat jouw figuur op zijn aller best geshowd wordt! Highlight your assets, don’t fight them!

#3 ~ Voeg Derde Item Toe
Waar stap #1 over Less Is More gaat, is stap #3 juist van het extra toevoegen. Verwarrend? Beetje, maar dat komt goed! Meeste stylisten zweren bij het toevoegen van een ‘derde’ signature item, zoals een mooie sjaal, kekke hoed of mantel/jas. Hierdoor creeer je een constante stylish look en zorg je voor een personal touch in al je outfits!

 

Advertisements