News ~ Manolo Blahnik X Bags

Remember the times.. dat we allemaal weg zwijmelde bij de perfecte pumps van Carrie Bradshaw? To-Do-Voor-Als-Ik-Groter-Ben: een paar van die juweeltjes aanschaffen, of 2, of 3.. Nu 11 jaar later, nog steeds geen Manolo Blahniks in de schoenenkast, vraag ik me af.. is het tijd om de To-Do-List te updaten? Yessss, it is! Door er een clutch van Manolo Blahnik aan toe te voegen!

Ja, je leest het goed! Manolo Blahnik heeft bekend gemaakt dat hij een tassencollectie heeft ontworpen. Hij heeft al een legendarische status bereikt door zijn fabulous heels, maar een tassenlijn is echt een first. De lijn zal Herfst/Winter 2015/16 uitkomen, dus we hoeven niet heel lang in spanning af te wachten. De tassen zullen de orignigele ‘Manolo Blahnik‘-stijl hebben; klein, chique, satijn & Swarovski kristallen. Ze passen perfect bij de MB heels, dus alles wat je nodig hebt voor een killer outfit is een mooie jurk.

Zelfs voor the Big Reveal, hebben de tassen al de status van collectors item behaald. Ze zullen namelijk alleen verkrijgbaar zijn in de Flagship Store van Manolo Blahnik in Londen, Liberty en Harrods. Boek dat ticket naar onze Westerburen dus maar alvast! De prijs van de pareltjes ligt tussen de €1850,- en €2075,-, dus een grote zak met geld is een must.

Advertisements