Tip ~ Spray-On Nail Polish

De perfecte manicure eindigt met een spettertje roze, rood, taupe of zelfs zwart. Dit thuis goed gedaan krijgen is toch altijd weer een uitdaging. Gegoochel met potjes en kwastjes is één ding, maar het moeilijkste moet dan nog komen: Het Wachten. Proberen om niet te bewegen zorgt er voor dat 1 minuut voelt als 10 uur. Alle handige snel-droog-trucs ten spijt presteer ik het toch elke keer weer om van ten minste één nagel de lakbeurt totaal te vernielen.

Nails Inc. snapt wat wij vrouwen door moeten maken en heeft een product ontwikkeld om ons leven -ja, écht een stuk- makkelijker te maken: Spray-On Nail Polish. Halleluja. Hoe het werkt? 1. Breng een base coat laag aan. 2. Spray je favoriete Spray-On Nail Polish kleur over je nagels (let wel er wel even op dat je de ondergrond bedekt, dit spray je namelijk ook gratis mee) 3. Top coat aanbrengen (voor een langduriger resultaat). 4. Het overtollige spraysel verwijderen door je handen in een warm water badje schoon te maken. That’s It!

Om mee te beginnen is de Spray-On Nail Polish te verkrijgen in twee kleuren: Shoreditch Lane (zilver) en Hoxton Market (hot pink). Voor je naar de winkel rent: de Spray-On Nail Polish is pas vanaf 12 november in de – online – winkels en online verkrijgbaar (en ja, ze versturen ook naar NL en België). Om er zeker van te zijn dat jij straks deze absolute musthave in huis hebt kan je jezelf op de wachtlijst zetten!

 Spray On Nail Polish

Foto’s: Nails Inc.

Advertisements