Tip ~ Sunnies Guide

Om de zomer fashionable te overleven heb je een paar essentials nodig. Los van de ‘normale’ summer outfit items heb je een stunning bikini, strappy sandaaltjes, zonnebrandcrème en natuurlijk een geweldige zonnebril nodig.

Er zijn een heleboel verschillende zonnebrillen om uit te kiezen, dus zo moeilijk moet het niet zijn om er één te vinden, toch? Helaas is dit meestal niet echt het geval. De perfecte zonnebril vinden kan zijn als het zoeken naar een speld in een hooiberg. En als je jouw sunnies vindt is dat kans ook nog eens groot dat je diep in de buidel moet tasten. Daarom houden wij van de SALE!

Hou je aan de volgende guidelines bij het sunnies-sale-shoppen, en je zal gegarandeerd dé zonnebril vinden die perfect bij jouw gezichtsvorm past!

RondRayban 

Bij een rond gezicht kan je het beste een vierkant of hoekig model dragen. ook de klassieke Aviator zal jou geweldig staan.

Vierkant Round sunniesHeeft jouw gezicht een vierkante vorm? Kies dan voor een rond of gebogen model. Dan lijkt je gezicht “zachter”.

Hartvormig Square sunnies
Bij hartvormige gezichten passen vierkanten zonnebrillen perfect!

Ovaal Rayban Wayfarer
Als jouw gezicht een ovaal vorm heeft kan je vrijwel alle soorten sunnies hebben. Een model dat net zo breed is als het breedste gedeelte van je gezicht zal je echter éxtra chique staan!

Advertisements