Tip ~ Super Moschino

Moschino, en daarmee Jeremy Scott, staat bekend om de hysterische collecties. Verkeersborden, lipstick, schroevendraaier, hamer.. het is allemaal beland op een shirt, jurk of tas van Moschino. Na Barbie, komt Moschino nu met een lijn gesierd door een andere jeugdheld; Super Mario!

Super Mario is niet alleen. Zijn vrienden Luigi, Peach, Toad, Wario en zelfs Bowser zijn samen met hem het Moschino avontuur aangegaan. De collectie is, uiteraard, vernoemd naar het Nintendo spelletje: Super Moschino. De Super Moschino lijn bestaat uit sweaters, t-shirts, tassen en een riem versierd met de superhelden en (de o zo gewilde) Stars en Coins.

Wanna Shop!? No Problemo, je kan de items gewoon online kopen op de Moschino website. Zorg échter wel voor een goed gevuld portemonnee, de prijzen variëren van EUR 149 voor een t-shirt tot EUR 772 voor een lederen tas. Maar als je bedenkt dat de items hoogstwaarschijnlijk collector’s items zullen worden, is de aanschaf ervan eigenlijk meer een investering.. toch?!

Advertisements