Tip ~ Vault Couture At Your Service

Je garderobe is een klein fortuintje waard. Hier moet dus uiterst zuinig mee om gegaan worden. Meeste vrouwen dromen van een Inloop-Kast (al dan niet zelf gefabriceerd), maar een mooie garderobekast van Ikea is in principe ook al voldoende. Dit geldt niet voor de Rich & Famous. De peperdure designerstukken die celebrities dragen moeten natuurlijk met nog veel meer zorg behandeld worden. Je zou niet willen dat de Ralph & Russo-Oscar-Jurk van Gwenyth Paltrow over 3 jaar van ellende uit elkaar valt.

Een gat in de markt werd gespot, en zie hier de oplossing.. Vault CoutureDé plek om (een deel van) je garderobe veilig buitenshuis op te bergen. Want een Storagebox just will not do. Dames zoals Victoria Beckham leggen grof geld neer om hun items onder perfecte omstandigheden op te bergen. Het concept van Vault Couture behelst de 5- S’en: Sort, Store, Style, Send & Sell.

~Sort 
Alle aangeleverde items worden zorgvuldig en professioneel gefotografeerd. Van de stitch tot de kleur tot de pailletjes en kraaltjes. Alles wordt tot in details vastgelegd. Vervolgens wordt al deze informatie in een state-of-the-art software systeem gegooid, et voilà.. jouw persoonlijke VIRTUAL WARDROBE  is klaar voor gebruik. Door de online log-in kan je overal ter wereld en op elke gewenst moment even de status van je garderobe bekijken. In je VW kan je ook outfits samenstellen, items laten bezorgen en overtollige pieces verkopen.

~Store
VW biedt een plek waar jij dat deel van je garderobe dat je even niet gebruikt, of waar simpel weg geen plaats voor is, veilig op kan slaan. Alle items worden voorzien van een barcode, ademende kledingzak en vervolgens in een klimaat-gecontroleerde-omgeving opgeborgen. Net zoals in het musuem (of een wijnkelder.. wat jij leuker vindt;-)). Ook kan je gebruik maken van gespecialiseerde kleermakers die items kunnen repareren en aanpassen.

~Style
Met de MY LOOKS functionaliteit kan je mix & match spelen zonder alles weer op te hoeven ruimen. Je kan de creaties opslaan, maar ook eerder gedragen combinaties kunnen worden geüpload. Zo hoef je nooit twee keer hetzelfde te dragen!Zelf geen inspiratie? Met de STYLE ME functie regel jij dat een styliste een prachtige outfit voor je bij elkaar zoekt.

~Send
Vault Couture bezorgt op een discrete en professionele manier jouw items op het moment dat jou het beste uitkomt en op de plaats dat het jou het beste uitkomt. Met TRAVEL BAG functionaliteit kan je zelfs regelen dat je outfits op je vakantie adres bezorgt worden. Enige planning vooraf is dan wel geboden, maar.. vliegen zonder koffers, Need I Say More!?

~Sell
Mocht je een item zat zijn? No problemo, Vault Couture helpt je bij het verkopen ervan.

Daar moet een groooot prijskaartje aan hangen denk je nu. Dat klopt. The Beckham household telt maandelijks zo’n 25.000 Pond neer voor een plekje in de Vault. Maar die huren natuurlijk gelijk de halve ruimte af. Het is ook mogelijk om per item af te rekenen. Dat komt neer op zo’n 7 Pond per piece per maand. Dit is nog te overzien. En.. jouw kleding hangt dan wel naast de Crème de la Crème van de wereld!

Vault Couture

Advertisements