Trend ~ Button Down Skirt

We kennen allemaal het button-down-overhemd. De button-down rok is iets minder bekend, maar ontzettend in dit seizoen. En deze investering zal zeker zijn geld opbrengen, want ook volgend seizoen zal je veel button-down rokjes zien!

De button-down rok is perfect als festival-outift. Combineer een suède exemplaar met een fringed top en minnetonka’s of booties en je bent helemaal festival proof. Heb je juist een dagje vrij? Draag dan een denim one met een mooie top of t-shirt en ballerina’s of gave sneakers.

Het is misschien niet de meest formele keus, maar een button-down rok kan ook naar kantoor gedragen worden. Ga dan wel voor een meer business-like model, zoals een double-breasted variant of een maxi-rok met button-down-features. Combineer met een paar geweldige heels en een chique blouse of top, et voila perfecte office-outfit.

De keuze in materialen is praktisch oneindig. Suède, denim, katoen, corduroy, om er zo maar een paar te noemen.. en dan nog maar te zwijgen over het kleuren palet waarin deze musthave te verkrijgen is. Nog een beetje extra inspiratie nodig? Check these out..

Advertisements