Trend ~ Less Skin On The Beach

Het is bijna augustus, de zomer zit er alweer voor de helft op, prima moment om te kijken wat de strand-trends van deze zomer zijn!

Nu de zomervakantie in full power is, en de helft van Nederland op vakantie is of gaat, kan er gezegd worden dat de meeste mensen wel een tripje naar het strand of zwembad hebben gemaakt. Lekker relaxen, afkoelen en die killer summer body showen natuurlijk! Maar vergeet die bikini niet, die is niet aangeschaft om in een la te liggen. Je hebt veel tijd besteed aan het uitzoeken van de perfecte beach outfit, om nog maar te zwijgen over de frustraties in het pashokje, dus flaunt that bikini!

In tegenstelling tot de show-as-much-skin-as-you-possible-can-trend geïntroduceerd door de Jenners/Kardashinas, zien we dat de strand-trends een stuk conservatiever zijn. We don’t show that much skin. Hoera voor vrouwen (we hebben namelijk niet allemaal die perfecte Braziliaanse bips om te rocken in een string-bikini), misschien een beetje jammer voor mannen. Maar eerlijk is eerlijk, we still look sexy!

De beste manier om je inner animal te showen? Put it on your bikini! Of badpak, ook goed. Een tijger, zebra of panter printje is helemaal in. Wil je echt all-the-way gaan, hul je zelf in een badpak met tijger hoofd of een levensgrote papegaai; Doutzen Kroes-style.

Als je een echte surfer-girl bent is een wetsuit op het strand heel normaal. Voor de rest van ons vrouwen is het even wennen. Don’t know why, don’t know when, maar ergens in 2015 is de wetsuit-bikini een fashion statement geworden. Klinkt als een trend waar we Cameron Diaz in zullen gaan zien!

Volleyballen en beachballen kan een hele uitdaging zijn. Je wilt lekker bruin worden, maar niet het hele strand een kijkje in je keuken geven. Een minuscule, tinie tiny stukje stof will just not do. De fashion-industrie heeft die boodschap ook ontvangen en geven ons; de sporty bikini. Dit is een bikini die verdacht veel op een (hele) fashionable sportbh lijkt. Ook het broekje is geüpgraded naar een level waarbij je (meer) vrij kunt bewegen. Pfeeww.. wat een opluchting!

Zelfs het badpak is getransformeerd in iets waar we ons sexy in voelen! De, op strategisch gekozen plekken, uitgesneden stukken zorgen ervoor dat je precies genoeg met de wereld deelt. Man happy, vrouw happy, iedereen happy. Want je weet wat ze zeggen; laat altijd iets aan de verbeelding over!

Longsleeved shirt, longsleeved blouse, longsleeved bikini.. wait, What!? Ja, dankzij de healthy-eating-living-beweging maakt de longsleeved bikini zijn opwachting. Sport, healthy eten en veilig zonnebaden zijn een must tegenwoordig. De hele dag SPF 50 smeren is echter niet meer voldoende, Nee! Na 1 zwem uitstapje is dat natuurlijk als sneeuw voor de zon verdwenen en we willen natuurlijk niet verbranden. Op de armen dan, benen en buik doen niet mee..

De meeste trends zijn best wel out there, maar deze trend is voor de doe-maar-normaal-dan-doe-je-al-gek-genoeg kind of girl. De retro bikini is nog steeds hot, hot, hot! Inclusief het high-waisted broekje, joepie! Chique, sophisticated en heel comfortabel. Lets go the beach!

Advertisements