Trend ~ Mules

In elke aflevering van ‘Sex And The City‘ Carrie en haar vriendinnen paraderen over de straten van Manhattan in de meeste geweldige schoenen. Jaloersmakend. Van sky-high-heels tot strappy sandals tot knee-high-bootsthey had it all. Sommige designers, zoals Manolo Blahnik hebben zelfs hun naam en reputatie te danken aan de 4 beste vriendinnen.

Carrie en cohort hebben ook eigenhandig een paar trends gezet. Tube tops ring a bell? Ook het ‘prinsessen’-muiltje werd ineens gezien als een hele classy slipper nadat deze veelvuldig zijn opwachting maakte in de serie. Blijkbaar waren het de perfecte schoenen om de straten van New York mee te veroveren. En dat willen we natuurlijk allemaal! toen de show stopte in 2004 (a black day in history) verdween ook langzamerhand de muiltjes-trend, tot nu! Misschien komt het door de aanhoudende ‘3rd-movie-rumors‘ maar het muiltje is BACK!

Open-teentje voor zomer, puntje voor zakelijk, cut-off enkellaarsje voor winter, sky-high voor elke dag en low-rise voor luiere dagen. Het muiltje is een all-year-round schoen. Wees net als Carrie, Samantha, Charlotte & Miranda; Absolutely Fabulous! 

Advertisements