Trend ~ Skirt & Sneakers

Rokjes en sneakers is misschien niet de meest conventionele combinatie, maar dat betekent niet dat het dé perfecte kan zijn! Tijdens deze warme zomer dagen is een rokje natuurlijk ideaal; luchtig, flowy en heel fashionable. Het dragen van hakken kan echter een challenge zijn. Warme voeten = opgezwollen voeten = pijnlijke voeten in hakken. En eerlijk is eerlijk, als het warm is zit niemand op extra lichamelijke inspanning te wachten; het is al moeilijk genoeg om fris en fruitig te blijven.

Een paar mooie flatjes is natuurlijk altijd een goed idee, maar op een busy busy dag is een beetje extra comfort niet gek, sneakers zijn dan je Go-To-Shoes! De winkels zijn tegenwoordig tot de nok toe gevuld met de meest geweldige en fashionable sneakers. Van casual chic tot super sportief, wat jij leuk vindt!

Adidas had de hit van het seizoen met de ‘Stan Smith’s‘, maar ook New Balance heeft perfecte rokjes-geschikte-modellen en Asics is gespecialiseerd in het meer sportieve werk. Laten we vooral ook de All-Time-Favorite All Star niet vergeten! Creëer een prinsessen outfit of wees een tough cookie, vergeet één ding niet: Alles Is Mogelijk..

Nog niet helemaal overtuigd? Check dan deze geweldige Skirt-Sneaker-combi’s!

 

 

Advertisements