Weekend Update ~ Chanel & NY Fashion Week & Stella McCartney

~Chanel~
Chanel Chance

Coco Chanel was een hele sterke en succesvolle vrouw, no doubt about it. We kunnen ontzettend veel leren van haar visie op style en fashion. Karl Lagerfeld is ook erg sterk en succesvol. Hij mag dan wel geen vrouw zijn, hij is wél een inspiratie bron voor heel veel vrouwen wereldwijd.

Op het officiele instagram account van Chanel kan je onwijs veel style en fashion inspiratie op doen, Karl Lagerfeld Style. Deze week werden er korte ‘video’s of wisdom‘ geposte. Het parfum Chanel Chance vormde de basis voor de wijze lessen. “Those who weigh pros and cons are never burdened by regret” Amen!

~New York Fashion Week~
Madeleine Stuart

De New York Fashion Week is een evenement waar iedere fashion-lover al maanden van te voren naar uit kijkt. Het is een big deal als je daar je collectie mag laten zien en voor modellen kan het dé carrière doorbraak betekenen.

Madeleine Stuart is een ambitieus 18 jarig model met het down-syndroom. Ze timmert al een aantal jaar stevig aan de weg en heeft al een paar grote opdrachten gehad. Maar nu heeft ze pas echt HUGE nieuws; FTL Moda heeft haar namelijk in gehuurd om voor hen de catwalk te bestormen bij de aankomende NYFW! Gefeliciteerd Madeleine!

~Stella McCartney~
Stella McCartney

Stella McCartney is een van de meest succesvolle female designers van onze generatie. Niet alleen haar designs zijn geweldig, ook haar idealen zijn super sterk. Zo maakt zij zich hard voor animal rights (mede) door alleen maar diervriendelijke materialen te gebruiken in haar collecties.

Na het zien van het verschrikkelijke filmpje dat PETA maakte bij de Argentijnse schapen boerderij waar het label haar wool vandaan haalt, besloot Mrs. McCartney dan ook direct om de leverancier te ontslaan! Op instagram verklaard Stella dat is kapot is van het nieuws over de leefomstandigheden van de dieren op de boerderij en dat ze zich nu nog meer gaat inzetten voor animal rights.

Advertisements