Weekend Update ~ Dior & Anna Wintour & MET

~Dior~
Raf Simons

Raf Simons vertrekt bij Dior! Onverwachts maar niet minder waar. Simons maakte deze week zijn aftreden bekend. Na vier jaar de creative director van Dior’s vrouwencollectie te zijn geweest is het tijd om verder te gaan.

Simons was de opvolger van de omstreden John Galliano en had huge shoes to fill. Na slechts een half jaar aan het roer te zijn liet hij zijn eerste collectie zien, welke een grote hit was! Vele volgden. Simons heeft het Huis Dior naar het voglende niveau weten te brengen. Het volgen van zijn hart en andere passies naast zijn werkzaamheden voor Dior zijn de redenen voor zijn vertrek.

~Anna Wintour~

We weten natuurlijk allemaal dat Anna Wintour er altijd tip top uitziet. Haar gevoel voor stijl is fantastisch en het aantal fashion blunders is op 1 hand te tellen. Maar toen Anna het hoofdkwartier van Instagram bezocht deze week kwam ze toch wel met een shocker; ze heeft nog nooit een hoodie gedragen!

Waar wij gewone stervelingen lekker op de bank kruipen in een joggingbroek en sweater, blijft Anna Wintour fabulous as ever. Toen zij een echte Instagram-hoodie aangeboden kreeg werd deze dan ook weer netjes opgevouwen en weggelegd, om waarschijnlijk nooit gedragen te gaan worden.

~MET Gala~
Taylor Swift

Op 2 mei 2016 staat alweer het volgende MET Gala gepland. En net zoals elk jaar is er weer een smashing thema. Dit jaar moeten alle genodigden volgens de laatste ‘technologie’ kleden. Ik ben razend benieuwd wat dit thema voor extravagante outfits op zal leveren!

Het zal dan ook geen verrassing zijn dat de hoofdsponser van het MET Gala 2016 Apple is. Johnny Ive, voorzitter van Apple, heeft de eer om het Gala te mogen presteren. Hij vindt zichzelf in goed gezelschap, hij zal namelijk worden bijgestaan door Taylor Swift, Anna Wintour, Karl Lagerfeld en Miuccia Prada.

Advertisements