Weekend Update ~ Forever 21 & Topshop & YSL

Er is alweer een week voorbij, en deze ging best snel eigenlijk! Een heleboel fashion news is er over je uitgestort, de drie absolute must-knows van deze week vind je hier..

~Forever 21~
Forever 21

Voor alle fashionista’s met een niet-zo-heel-erg-groot-budget is er BIG news! Sinds Forever 21 voet op Nederlandse bodem zetten door op 19 april 2014 de aller eerste shop te openen in Amsterdam, wachten we al op het tweede filiaal. Nu is die tijd aangebroken..

In november 2015 zal namelijk een nieuwe Forever 21 shop geopend worden! Waar? Rotterdam! In de koopgoot om precies te zijn. De shop mag dan wel iets kleiner zijn dan die in Amsterdam, maar 1800 vierkante meter moet voldoende zijn om al jouw must haves te shoppen! We can’t wait!

~Topshop~
Topshop pop

Fashion & modellen & slank zijn is onlosmakelijk met elkaar verbonden. In magazine add’s, tv reclames, op de catwalk, het overgrote deel van de modellen ziet eruit alsof ze in geen jaren een goede maaltijd naar binnen hebben gewerkt. Maar waarom moeten paspoppen zo teeny tiny zijn? Zij moeten ons ten slotte overhalen om de outfit te kopen.

Precies de gedachte van Laura Berry toen ze aan het shoppen was bij Topshop in Engeland. Ze postte een foto van de super skinny paspoppen in de winkel op Facebook. Binnen no time had ze duizenden ‘likes‘. Haar boodschap? De gemiddelde vrouw is echt niet zo dun, waarom moeten de paspoppen dan wel? Zelfs de meest zelfverzekerde vrouwen worden hier onzeker van!

Topshop heeft de mening van haar klanten hoog in het vaandel staan en nam deze zaak dan ook snel op. In een statement verzekeren ze ons dat ze in het vervolg niet meer die specifieke paspop voor hun winkels zullen aanschaffen. So we can actually see what items look like on our body! 

~Yves Saint Laurent~
Yves Saint Laurent

Na een decennium van stilte; Yves Saint Laurent is back! Voor de laatste YSL-couture show moeten we helemaal terug naar 2001, maar het mode huis heeft bekend gemaakt binnenkort met een gloednieuwe couture show te komen!

Nadat monsieur Saint Laurent himself afscheid had genomen van het label (net na de laatste show), nam Hedi Slimane de teugels in 2012 stevig in handen. Hij begon direct met het opbouwen van een atelier in het 17-eeuwse Hôtel de Sénecterre. De perfecte plek om een geheel nieuwe couture show te ontwerpen, zo blijkt nu. We zullen getrakteerd worden op stukken voor zowel mannen als vrouwen, maar de couture stukken zijn ook zeker gemaakt voor filmsterren en artiesten. Dat belooft veel red carpet ooh&aah-momenten.

 

Advertisements