Weekend Update ~ Kim Kardashian & Hugo Boss & Doutzen Kroes

~Kim Kardashian~
Kim K

De meeste vrouwen hebben één, misschien twee kasten. Kim Kardashian heeft een hele kamer vol kleding. En nog één voor schoenen. En nog één voor accessoires. Maar laten we het daar niet over hebben. Zelfs met zoveel kast ruimte moet je af en toe grote schoonmaak houden. En dat heeft Kim gedaan!

Alle overbodige spulletjes worden geheel in stijl verkocht op veilingsite eBay. En dat betekent weer dat jij een echt worn-by-Kim-K-item kan kopen! Het goedkoopste item kan al voor 0,99 cent van jou zijn, dus je hoeft niet je spaarrekening te plunderen. Het opgehaalde geld gaat naar The Vous Church in Miami. De biedingen zijn op 10 september gestart en je kan dit blijven doen tot de 20ste. Dus grijp deze kans!

~Hugo Boss~
Hugo Boss

Een rechter in Oxford (Engeland) heeft het Duitse mode huis Hugo Boss veroordeeld tot het betalen van 1,6 miljoen euro aan de familie van een 4-jarig jongetje dat om kwam in een filiaal van HB in Bicester.

Het jongetje werd geraakt door een grote vrijstaande spiegel die omviel. De recht oordeelde dat zelfs een leek kon constateren dat de spiegel onvoldoende veilig was geplaatst. Voor de familie zal het slechts een pleister op een zere wond zijn, maar het recht heeft zege gevierd!

~Doutzen Kroes~

Doutzen

Doutzen Kroes mocht dit jaar 30 kaarsjes uitblazen! WE Fashion en Dance 4 Life vonden dit een event dat gevierd moest worden. Zij ontwierpen speciaal voor de gelegenheid de Capsule Collection.

De collectie bestaat uit onder andere een biker jack, mini rok, skinny jeans, armband en twee grafische t-shirts. Voor elk verkocht item doneert WE Fashion een bedrag aan Dance 4 Life, de organisatie waar Doutzen zich al jaren voor inzet. Funny Fact: bij elk item hoort een mooi verpakte Wingman-condoom. Win-Win-Win situatie kan je wel zeggen!

Advertisements